Kapcsolat
Kapcsolat

CompuTREND Zrt.

H-1119 Budapest, Fehérvári út 84/A.

+36 (1) 353-9650
Hírarchívum - 2016
Közzétéve: 2016. november 7.

Korábbi évek gyakorlatának megfelelően ismét megtartjuk szokásos évzárással-évnyitással kapcsolatos rendezvényünket „2016. évzárás – 2017. évnyitás” címmel.

Idei előadásunk alkalmával, két jelentős fejlesztésünket szeretnénk Önökkel megismertetni a zárási lépések bemutatásán túl.

A "2016. Évzárás – 2017. Évnyitás", 2017. - javítások a rendszerben előadásunk három fő téma köré szervezzük:

1.    Modulonként ismertetjük Önökkel a CT-EcoSTAT rendszer 2016. évi zárási teendőinek egyes lépéseit. Felhívjuk a figyelmet azokra a problémákra melyek a tavalyi zárás során több intézménynél is jelentkeztek, illetve bemutatjuk a zárás folyamat módosulásait. (A 2016. évi zárási folyamat a tavalyihoz képest minimálisan változik.)

2.    Az évnyitás, és a párhuzamos (2016. és 2017. évi) munka feltételei a rendszerben. Célunk a minél gördülékenyebb évváltás, a törzsadatokban történő módosítások átvezetésének egyszerűsítése, gyorsítása, ezért ebben jelentős változást vezettünk végig a rendszeren.

 

Néhány fontos módosítás:

•    2017-től a tárgyi eszköz modulban is lehetséges egyszerre két évben dolgozni.
•    Megszűntettük az „ideiglenes könyvelés” lehetőséget, helyette év elejétől, a törzscserét követően azonnal lehet könyvelni a programban.
•    A törzscserének nem feltétele 2017-től az analitikák évzárása…

3.    A programot érintő legjelentősebb változtatással annak az elvárásnak a teljesítésében szeretnénk Önöket segíteni, mely szerint a leadott Időközi költségvetési jelentés, és főkönyvi kivonat nem változhat, az esetleges hibák javítása mindig a következő nyitott időszakban kell, hogy megtörténjen.

Néhány fontos változás:

•    A pénzügyi rendezési funkció minden esetben helyesbítő könyvelést generál
•    Két folyószámla lesz, egyik a főkönyv alátámasztására hivatott, a másik a partnerek felé ad információt a tényleges    pénzforgalmi teljesülésről
•    A főkönyvben megszűnik a sztornó funkció, helyébe a helyesbítés lép
•    Az analitikák új, helyesbítő mozgásnemekkel bővülnek…
 

Szeretnénk felhívni minden kedves Partnerünk figyelmét, hogy ebben az évben is a nagy érdeklődésre való tekintettel két napon tervezünk évzárási - évnyitási előadást tartani.
A rendszer 2017. évi működésében bekövetkezett jelentős változások miatt minden egyes partnerünknek kiemelten ajánljuk az előadásunkon való részvételt!

Az előadás során lehetőséget biztosítunk arra, hogy hallgatóink feltegyék a kérdéseiket.

Az előadáson elhangzott témákról a dokumentációkat a korábbiakban megszokottak szerint minden felhasználónk részére elérhetővé fogjuk tenni ügyfélkapunkon.
 

Részvételi díj: 15.000 Ft + ÁFA / fő

 

Előadásaink:

November 28. Hétfő   

Lurdy ház konferencia központ
Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14. I. em.
6. konferencia terem                                                                           Létszám: 300 fő


November 30. Szerda    

Lurdy ház konferencia központ
Budapest Könyves Kálmán Krt. 12-14. I. em.
6. konferencia terem                                                                            Létszám: 300 fő


Fontos: A Magyar Tudományos Akadémia intézményhálózata részére külön előadási alkalom kerül megszervezésre, amellyel kapcsolatban az MTA Titkárság külön tájékoztatást fog küldeni.
 

Előadás időtartama: 10:00 – 17:00


Regisztráció:

Amennyiben részt kíván venni az előadáson, kérjük, hogy az Ügyfélkapunk „Oktatásra jelentkezés” menüpontján keresztül adja le regisztrációját. Csak regisztrált partnereket tudunk fogadni az előadásokon. A sikeres regisztrációról e-mail-ben tájékoztatjuk.

Fontos: Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az egyes oktatási alkalmakon csak korlátozott létszám részvételét tudjuk biztosítani, ezért javasoljuk, hogy jelentkezésüket mihamarabb tegyék meg. Túljelentkezés esetén, legnagyobb sajnálatunkra, azért, hogy minél több partnerünk képviseltethesse magát a rendezvényen, elképzelhető, hogy kénytelenek leszünk az egy intézménytől jelentkezett hallgatók számát korlátozni. Megértésüket köszönjük!

A jelentkezés lemondását az előadás időpontja előtti harmadik munkanapig tudjuk elfogadni! Ez után a regisztráció jelentkezésnek minősül, mely részvételtől függetlenül kiszámlázásra kerül!

Az előadás díja tartalmaz étkezés térítést, ami személyi juttatásnak minősül, és a cégünk által az előadás díjáról kiállított számlán külön tételként kerül feltüntetésre.

 

Előadás helyszíne, odajutás:

A helyszín címe: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. I. em.

A helyszín könnyen megközelíthető autóval a főbb közlekedési útvonalakon. Az épület a Könyves Kálmán krt. és a Mester utca találkozásánál fekszik. Az autósokat tágas nyitott felszíni parkolóval várjuk.


Megközelítés tömegközlekedéssel:

Metró: A 3-as vonalról 1 átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra

Villamos: Az 1-es illetve a 21-es jelzésű villamos a Ház előtt áll meg

Autóbusz: A 103-as autóbusz a ház előtt áll meg

HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra

 

Térkép:
 

 

Parkolás:

Az előadásra érkezők a Lurdy ház felszíni parkolójában tudnak parkolni. A felszíni parkolóban történő parkolás díját az előadás díja tartalmazza. Az előadás szünetében a pakolójegyeket össze fogjuk gyűjteni, és érvényesíteni fogjuk azokat.

Fontos: A mélygarázsban történő parkolás külön díjköteles, azt az előadás díja nem tartalmazza!

 

Üdvözlettel:

    CompuTREND ügyfélszolgálat